KIRŞEHİR / MERKEZ - Kırşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Mrt

Midas projesi kapsamında Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Alper Coşkun tarafından Necatibey Ortaokulunda öğrencilere "Akran Zorbalığı" konusunda seminer verilmiştir.

Mrt

Midas projesi kapsamında Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Alper Coşkun tarafından Necatibey Ortaokulunda 8. Sınıf öğrencilerine yönelik "Lgs ve Motivasyon" Velilere yönelik olarak ise " Çocuklarda Olumlu Davranış Geliştirme" konulu seminerler verilmiştir.

Mrt

Kurumumuz psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni Suna Güler tarafından Namık Kemal İlkokulunda öğrencilere genel hedef psikolojik sağlamlığa yönelik etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Midas projesi kapsamında Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Alper Coşkun tarafından Muzaffer Mermer Ortaokulunda öğretmenlere yönelik "Öfke ve Stres Yönetimi ve Öğrenciye Yaklaşım" konulu seminer verilmiştir.

Şbt

Kurumumuz Psikolojik Danışmanı Alper Coşkun tarafından Özel Kırşehir Ortaokulunda 8. Sınıf öğrencilerine yönelik "Lgs Sistemi ve Motivasyon" konulu seminer verilmiştir.

Şbt

Kurumumuz özel eğitim öğretmenlerinden İlyas TAŞ ve Muhammed TEMUR Sosyal Bilimler Lisesinin düzenlediği meslek tanıtım günlerine katılarak özel eğitim öğretmenliği hakkında etkinliğe katılan öğrencilerle bilgilerini ve tecrübelerini paylaştılar. Misafirperverliğinden dolayı Sosyal Bilimler Lisesi idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Şbt

Midas projesi kapsamında kurumumuz Psikolojik Danışmanı Alper Coşkun tarafından Necatibey ve Muzaffer Mermer ortaokullarında "Teknoloji Bağımlılığı", 8. Sınıf öğrencilerine yönelik "Motivasyon" konulu seminer ve 5. Sınıf öğrencilerine "Dikkat Testi" çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

Kurumumuz rehber öğretmen/psikolojik danışmanı Suna GÜLER tarafından yerel hedef öfke yönetimi kapsamında Namık Kemal İlkokulu bünyesindeki anasınıfı öğrencilerine Ayıcık Pufi ve Sakinleşiyorum etkinlikleri düzenlenmiştir.

Şbt

Kurumumuz psikolojik danışmanı Gazanfer Kürşat Pehlivan tarafından YKS ve KPSS'ye hazırlanan öğrencilere yönelik olarak "Sınav Sürecinde Dikkat ve Konsantrasyon" konusunda eğitim çalışması gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Kurumumuz psikolojik danışmanı Gazanfer Kürşat Pehlivan tarafından Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenlerine "Kişilerarası İlişkiler Ve Etkili İletişim Becerileri, Öğrenci Motivasyonu" konusunda çalışma gerçekleştirildi.

Ock

Kurumumuz Psikolojik danışmanı/rehber öğretmeni Suna Güler tarafından genel hedef Psikolojik Sağlamlık konusunda Şehit Recep Yıldırım İlkokulu öğrencilerine seminerler verilmiştir.

Ock

Kurumumuz özel eğitim bölümü olarak Kırşehir merkezde bulunan bütün okullarımızı ziyaret ederek özel eğitim alanında bilgi paylaşımında bulunduk. Okul idarelerimize ve öğretmenlerimize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz. Okul ziyaretlerimiz devam edecektir.

Ock

Kurumumuz psikolojik danışmanları Suna Güler ve Seher Kaya tarafından Merkez  Kur'an Kursu ve Karlıoğlu Camii Kız Kur'an Kursu 4-6 yaş grubundaki çocuklara yönelik “Mahremiyet Eğitimi” verilmiştir.

Ara

Ekim ayında başlayan ve kurumuzuz psikolojik danışmanları Hasan YÜCE ve İrfan Bahadır EZER tarafından sürdürülen okul rehberlik servisi ziyaretleri aralık ayı itibariyle ilimiz merkezinde tamamlandı. Toplamda 57 okul ve 92 Rehber öğretmen/psikolojik danışmanı ziyaret edildi.

Ara

Kurumumuz psikolojik danışmanları Suna Güler ve Seher Kaya tarafından Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Anasınıfı ve Hacı Narin - Hacı İhsan Yeşilli Kız Kursunda 4-6 yaş grubundaki çocuklara yönelik “Mahremiyet Eğitimi” verilmiştir.